-1
\$\begingroup\$

I am using Monogame and following this tutorial series: https://www.youtube.com/watch?v=agt9-J9RPZ0

I am trying to load a Texture2d into the window and despite not getting any error messages the image is not shown.

Can anyone tell me what I am doing wrong?

Code @: https://github.com/blivori/TestGame

Solution setup:

enter image description here

\$\endgroup\$

closed as off-topic by MichaelHouse Feb 12 '15 at 23:08

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions about debugging a problem in your project must present a concise selection of code and context so as to allow a reader to diagnose the issue without needing to read all of your code or to engage in extensive back-and-forth dialog. For more information, see this meta thread." – MichaelHouse
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1
\$\begingroup\$

You load the texture perfectly, but I don't see any code regarding the drawing of it. Add this:

spriteBatch.Draw(image, new Vector(0f, 0f), Color.White);

into your SplashScreen's Draw function.

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ I didn't see your answer before posting mine (deleted). Can't believe this took 83 views and 4 days... and you beat me by 19 hours! :) \$\endgroup\$ – Jon Feb 12 '15 at 8:52
  • \$\begingroup\$ If it has solved your problem, please mark as solution and the bounty. \$\endgroup\$ – Zhafur Feb 12 '15 at 16:41

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.