3
\$\begingroup\$

The question is self explanatory, when I run my demo-html project as a Web Application and I open Chrome with the provided link by eclipse, my browser doesn't show the image it is supposed to show in a new project.. However, the tab displays the correct title "Demo". Can somebody help me with this?

Eclipse after Running the project:

enter image description here

And Chrome running the project:

enter image description here

I'm using the old setup-tool from Libgdx, the non-gradle way..

\$\endgroup\$
  • \$\begingroup\$ Stupid question: Is Javascript enabled in your browser? \$\endgroup\$ – Springrbua May 6 '15 at 11:57
  • 1
    \$\begingroup\$ yes it is @Springrbua \$\endgroup\$ – yat0 May 6 '15 at 21:54
  • 1
    \$\begingroup\$ I've had luck with exclusively using the Gradle command html:dist to build the HTML project. After building, you just need to host the dist folder on a web server. See here github.com/libgdx/libgdx/wiki/… \$\endgroup\$ – bazola Jun 2 '15 at 17:36
  • \$\begingroup\$ @bazola, thanks, but I've generated this project with the old setup-tool from libgdx, which is non-gradle. However, I know how to run the project with a web server this way too, but it would be (a lot) easier for me to just run the project directly from eclipse, right? :/ \$\endgroup\$ – yat0 Jun 4 '15 at 14:10
  • \$\begingroup\$ Are you using a web server (such as Apache Tomcat) because I don't believe (at least with the gradle setup) the output for HTML is runnable locally without Apache Tomcat or something similar. \$\endgroup\$ – CodeNMore Jul 21 '15 at 0:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.